Welkom in Restaurant Slagmolen:
We zijn verheugd u weer te mogen verwelkomen, alle bestaande reservaties na 10 juni blijven geldig.

Welkom in Restaurant Slagmolen:
We zijn verheugd u weer te mogen verwelkomen, alle bestaande reservaties na 10 juni blijven geldig.

Lunch 

Elke maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag serveren wij een drie- of viergangen zakenlunch. 

Aperitiefhapjes

Voorgerecht

Tussengerecht*

Hoofdgerecht

Dessert

Snoepjeskar

3-gangen lunchmenu: €95 per persoon
4-gangen lunchmenu*: €125 per persoon
De lunch kan besteld worden tot 14.00u.
Uitgezonderd op feestdagen.

Slagmolenmenu

Tartaar van Rund met Kaviaar

Salade van Kreeft met Appel

Koningskrab, ‘Ravioli al plin’ en Sauce Vin Jaune

Gegrilde Tarbot met Asperges

Jonge Franse Duif uit Anjou met Portsaus

Schuimpje van Yoghurt met Sorbet van Violetjes

Dame Blanche*

Slagmolenmenu: €190 per persoon
Aangepast wijnen: €80 per persoon
*Kazen ipv dessert : suppl. € 15
*Kazen : suppl. € 20
Deze menu kan ’s middags besteld worden tot 13.30u 
en ’s avonds tot 21.00u. 
Menu per tafel te nemen.

‘becoming’ menu

Koningskrab “Cocktail”

Minestrone van Oesters, Dashi en Limoen

Zeetong – Amalfi Citroen – Tomaat

Noordzeegarnalen, Belgische Oscietra Kaviaar

Paling in ‘t Groen

Gevulde Ui met Kreeft en Kalfszwezerik

Limousin Lam met Peulvruchten en Jus van Rozemarijn

Luchtige Soufflé “Expo”

Becoming menu: €205 per persoon
Aangepaste wijnen: €80 per persoon
*Kazen ipv dessert : suppl. € 15
*Kazen : suppl. € 20
Deze menu kan ’s middags besteld worden tot 13.30u 
en ’s avonds tot 21.00u.
Menu per tafel te nemen.

Degustatiemenu

Twee bereidingen van Sint-Jakobsvruchten

Zeeduivel licht gerookt met Bloedsinaasappel

Agnolotti’s met Mascarpone en Truffel

Kalfs met Rodewijnsaus

Prédessert

Chocoladelekkernij*

Prijs per persoon €150, wijnen niet inbegrepen.
Prijs per persoon €210, aangepaste wijnen inbegrepen.
*Kazen ipv dessert : suppl. € 15.
*Kazen : suppl. € 20.
Deze menu kan ’s middags besteld worden tot 13.30u 
en ’s avonds tot 21.00u.
Menu per tafel te nemen.

à la carte

voorgerechten

Salade van Kreeft met Appel / €50

Gebakken Langoustines met Wortel en Sinaasappel / €60

Carpaccio van Sint-Jakobsvruchten met Aardappel en Kaviaar / €65

Duo van Koningskrab (Gegratineerd met Champagnesaus en Beurre Blanc) / €60

Zeeuwse Platte Oesters
Natuur / €35
Gegratineerd met Champagnesaus / €45

Tartaar van Rund met Kaviaar / €65

hoofdgerechten

Tarbot zoals U hem graag lust … / €75

Gegrilde Grietbot met Kreeftenbéarnaise / €60

Lijngevangen Zeebaars in Zoutkorst (2 pers) / €60

Bressekip “Mieral” met Truffel en Truffeljus (2 pers) / €75

Fazant “Fine Champagne” of “Brabançonne” / €70

Krokant gebakken Zwezerik met Dijonaisesaus / €65

Duif uit Anjou in Zoutdeeg / €70

Hazenrug “Harlekijn” / €75

Prijzen per persoon, wijnen niet inbegrepen. Gerechten à la carte kunnen ’s middags besteld worden tot 13.30u en ’s avonds tot 21.00u.