Wegens covid-maatregelen verzoeken we u om online te reserveren. Alle reservaties voor na 8 juni die reeds eerder dit jaar gemaakt werden blijven geldig. Wij kijken er naar uit jullie terug te ontvangen en volgen alle maatregelen die opgelegd zijn door de overheid om jullie zo veilig mogelijk te laten tafelen. Wij danken jullie voor de steun en het vertrouwen, Bert, Karlijn, Giel en Slagmolen-team.
Wegens covid-maatregelen verzoeken we u om online te reserveren. Alle reservaties voor na 8 juni die reeds eerder dit jaar gemaakt werden blijven geldig. Wij kijken er naar uit jullie terug te ontvangen en volgen alle maatregelen die opgelegd zijn door de overheid om jullie zo veilig mogelijk te laten tafelen. Wij danken jullie voor de steun en het vertrouwen, Bert, Karlijn, Giel en Slagmolen-team.

Lunch 

Elke maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag serveren wij een driegangen zakenlunch. 

Prijs per persoon €60, wijnen niet inbegrepen.
Prijs per persoon €95, aangepaste wijnen inbegrepen.
De lunch kan besteld worden tot 14.00u.
Uitgezonderd op feestdagen.

Slagmolenmenu

Tartaar van Rund met Kaviaar

Salade van Kreeft met Appel

Gegratineerde Koningskrab met Champagnesaus

Gegrilde Tarbot met Tomatenstructuren 

Bressekip met Portsaus

Schuimpje van Yoghurt met Sorbet van Violetjes

Dame Blanche

Prijs per persoon €145, wijnen niet inbegrepen.
Prijs per persoon €210, aangepaste wijnen inbegrepen.
Deze menu kan ‘s middags besteld worden tot 13.30u 
en ‘s avonds tot 21.00u.

à la carte

voorgerechten

Salade van Kreeft en Appel / €50

Gebakken Langoustines met Wortel en Sinaasappel / €60

Cannelloni van Tonijn met Koningskrab / €50

Duo van Koningskrab (Gegratineerd met Champagnesaus en Beurre Blanc) / €60

Zeeuwse Platte Oesters
Natuur / €35
Gegratineerd met Champagnesaus / €45

Tartaar van Rund met Kaviaar / €65

hoofdgerechten

Tarbot zoals U hem graag lust … / €75

Gegrilde Grietbot met Kreeftenbéarnaise / €60

Lijngevangen Zeebaars in Zoutkorst (2 pers) / €60

Bressekip “Mieral” met Truffel en Truffeljus (2 pers) / €75

Jonge Franse Duif met Portsaus / €65

Krokant gebakken Zwezerik met Dijonaisesaus / €65

Duif uit Anjou in Zoutdeeg / €70

Prijzen per persoon, wijnen niet inbegrepen. Gerechten à la carte kunnen ‘s middags besteld worden tot 13.30u en ‘s avonds tot 21.00u.

Degustatiemenu

Salade van Kreeft – Tomaat – Burrata

Wilde Paddenstoelen – Ibéricoham

Grietbot met Mosseltjes en Venkel

Schots Lam met Rozemarijn

Prédessert

Lekkernij van Limburgse Peren met Vanille-ijs

Prijs per persoon €125, wijnen niet inbegrepen.
Prijs per persoon €180, aangepaste wijnen inbegrepen.
*Kazen ipv dessert : suppl. € 15.
*Kazen : suppl. € 20.
Deze menu kan ‘s middags besteld worden tot 13.30u 
en ‘s avonds tot 21.00u.
Menu per tafel te nemen.