Lunch
Elke maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag serveren wij een drie- of viergangen zakenlunch.
Aperitiefhapjes
–
Voorgerecht
–
Tussengerecht*
–
Hoofdgerecht
–
Dessert
–
Snoepjeskar
3-gangen lunchmenu: €95 per persoon
4-gangen lunchmenu*: €125 per persoon
De lunch kan besteld worden tot 14.00u.
Uitgezonderd op feestdagen.
Slagmolenmenu
Tartaar van Rund met Kaviaar
–
Salade van Kreeft met Appel
–
Koningskrab, ‘Ravioli al plin’ en Sauce Vin Jaune
–
Gegrilde Tarbot met Asperges
–
Jonge Franse Duif uit Anjou met Portsaus
–
Schuimpje van Yoghurt met Sorbet van Violetjes
–
Dame Blanche*
Slagmolenmenu: €190 per persoon
Aangepast wijnen: €80 per persoon
*Kazen ipv dessert : suppl. € 15
*Kazen : suppl. € 20
Deze menu kan ’s middags besteld worden tot 13.30u
en ’s avonds tot 21.00u.
Menu per tafel te nemen.
‘becoming’ menu
Koningskrab “Cocktail”
–
Minestrone van Oesters, Dashi en Limoen
–
Zeetong – Amalfi Citroen – Tomaat
–
Noordzeegarnalen, Belgische Oscietra Kaviaar
–
Paling in ‘t Groen
–
Gevulde Ui met Kreeft en Kalfszwezerik
–
Limousin Lam met Peulvruchten en Jus van Rozemarijn
–
Luchtige Soufflé “Expo”
Becoming menu: €205 per persoon
Aangepaste wijnen: €80 per persoon
*Kazen ipv dessert : suppl. € 15
*Kazen : suppl. € 20
Deze menu kan ’s middags besteld worden tot 13.30u
en ’s avonds tot 21.00u.
Menu per tafel te nemen.
Degustatiemenu
Twee bereidingen van Sint-Jakobsvruchten
–
Zeeduivel licht gerookt met Bloedsinaasappel
–
Agnolotti’s met Mascarpone en Truffel
–
Kalfs met Rodewijnsaus
–
Prédessert
–
Chocoladelekkernij*
Prijs per persoon €150, wijnen niet inbegrepen.
Prijs per persoon €210, aangepaste wijnen inbegrepen.
*Kazen ipv dessert : suppl. € 15.
*Kazen : suppl. € 20.
Deze menu kan ’s middags besteld worden tot 13.30u
en ’s avonds tot 21.00u.
Menu per tafel te nemen.
à la carte
voorgerechten
Salade van Kreeft met Appel / €50
–
Gebakken Langoustines met Wortel en Sinaasappel / €60
–
Carpaccio van Sint-Jakobsvruchten met Aardappel en Kaviaar / €65
–
Duo van Koningskrab (Gegratineerd met Champagnesaus en Beurre Blanc) / €60
–
Zeeuwse Platte Oesters
Natuur / €35
Gegratineerd met Champagnesaus / €45
–
Tartaar van Rund met Kaviaar / €65
hoofdgerechten
Tarbot zoals U hem graag lust … / €75
–
Gegrilde Grietbot met Kreeftenbéarnaise / €60
–
Lijngevangen Zeebaars in Zoutkorst (2 pers) / €60
–
Bressekip “Mieral” met Truffel en Truffeljus (2 pers) / €75
–
Fazant “Fine Champagne” of “Brabançonne” / €70
–
Krokant gebakken Zwezerik met Dijonaisesaus / €65
–
Duif uit Anjou in Zoutdeeg / €70
–
Hazenrug “Harlekijn” / €75







