Informatie omtrent Covid-19.
Naar aanleiding van de beslissing van de federale overheid om alle restaurants te sluiten zien wij ons genoodzaakt alle reservaties te annuleren van zaterdag 14 maart t.e.m. vrijdag 3 april of tot verdere berichtgeving vanwege de overheid.

Lunch 

Elke maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag serveren wij een driegangen zakenlunch. 

Prijs per persoon €60, wijnen niet inbegrepen.
De lunch kan besteld worden tot 14.00u.
Uitgezonderd op feestdagen.

Slagmolenmenu

Tartaar van Rund met Belgische Kaviaar

Salade van Kreeft & Appel

Gegratineerde Koningskrab met Champagnesaus

Gegrilde Tarbot met Witloof & Mosterd 

Bressekip met Portsaus

Schuimpje van Yoghurt en Violetjes

Dame Blanche

Prijs per persoon €145, wijnen niet inbegrepen.
Prijs per persoon €210, aangepaste wijnen inbegrepen.
Deze menu kan ‘s middags besteld worden tot 13.30u 
en ‘s avonds tot 21.00u.

pere & fils menu

Tartaar van Rund met Belgische Kaviaar
Artisjok – Champignon – Kaviaar

Salade van Kreeft & Appel
Zeebarbeel – Citroen – Anjovis

Gegrilde Tarbot met Witloof & Mosterd
Ei – Truffel – Melk

Kalfs uit Limousin met Rode Wijnsaus
Duif – Ganzenlever

Schuimpje van Yoghurt en Violetjes

Dame Blanche

Prijs per persoon €205, wijnen niet inbegrepen.
Prijs per persoon €310, aangepaste wijnen inbegrepen.
Deze menu kan ‘s middags besteld worden tot 13.30u en ‘s avonds tot 21.00u.

Degustatiemenu

Dambord van Coquilles met Truffel

Stoofpotje van Kreeft en Schorseneren

Skrei “Meunière” met Limoenboter

Kalfs uit Limousin met Rode Wijnsaus

Prédessert

Lekkernij van Bloedsinaasappel, Witte Chocolade en Champagnesorbet

Prijs per persoon €125, wijnen niet inbegrepen.
Prijs per persoon €180, aangepaste wijnen inbegrepen.
*Kazen ipv dessert : suppl. € 15.
*Kazen : suppl. € 20.
Deze menu kan ‘s middags besteld worden tot 13.30u 
en ‘s avonds tot 21.00u.
Menu per tafel te nemen.