Lunch
Elke maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag serveren wij een driegangen zakenlunch.
Prijs per persoon €70, wijnen niet inbegrepen.
Prijs per persoon €105, aangepaste wijnen inbegrepen.
De lunch kan besteld worden tot 14.00u.
Uitgezonderd op feestdagen.
Slagmolenmenu
Tartaar van Rund met Kaviaar
–
Salade van Kreeft met Appel
–
Gegratineerde Koningskrab met Champagnesaus
–
Gegrilde Tarbot met Grondwitloof en Mosterdsaus
–
Bressekip met Portsaus
–
Schuimpje van Yoghurt met Sorbet van Violetjes
–
Dame Blanche
Prijs per persoon €165, wijnen niet inbegrepen.
Prijs per persoon €230, aangepaste wijnen inbegrepen.
Deze menu kan ‘s middags besteld worden tot 13.30u
en ‘s avonds tot 21.00u.
Menu per tafel te nemen.
à la carte
voorgerechten
Salade van Kreeft met Appel / €50
–
Gebakken Langoustines met Wortel en Sinaasappel / €60
–
Carpaccio van Sint-Jakobsvruchten met Aardappel en Kaviaar / €65
–
Duo van Koningskrab (Gegratineerd met Champagnesaus en Beurre Blanc) / €60
–
Zeeuwse Platte Oesters
Natuur / €35
Gegratineerd met Champagnesaus / €45
–
Tartaar van Rund met Kaviaar / €65
hoofdgerechten
Tarbot zoals U hem graag lust … / €75
–
Gegrilde Grietbot met Kreeftenbéarnaise / €60
–
Lijngevangen Zeebaars in Zoutkorst (2 pers) / €60
–
Bressekip “Mieral” met Truffel en Truffeljus (2 pers) / €75
–
Fazant “Fine Champagne” of “Brabançonne” / €70
–
Krokant gebakken Zwezerik met Dijonaisesaus / €65
–
Duif uit Anjou in Zoutdeeg / €70
–
Hazenrug “Harlekijn” / €75
Degustatiemenu
Carpaccio van Sint-Jakobsvruchten met Aardappel en Kaviaar
–
Wilde Paddenstoelen – Ibéricoham
–
Grietbot met Mosseltjes en Venkel
–
Hertenkalf met Kweeperen
–
Prédessert
–
Lekkernij van Limburgse Peren met Vanille-ijs
Prijs per persoon €145, wijnen niet inbegrepen.
Prijs per persoon €200, aangepaste wijnen inbegrepen.
*Kazen ipv dessert : suppl. € 15.
*Kazen : suppl. € 20.
Deze menu kan ‘s middags besteld worden tot 13.30u
en ‘s avonds tot 21.00u.
Menu per tafel te nemen.







