Lunch
Elke maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag serveren wij een drie- of viergangen zakenlunch.
Aperitiefhapjes
–
Voorgerecht
–
Tussengerecht*
–
Hoofdgerecht
–
Dessert
3-gangen lunchmenu: €95 per persoon
4-gangen lunchmenu*: €125 per persoon
De lunch kan besteld worden tot 14.00u.
Uitgezonderd op feestdagen.
jubileummenu
Salade van Noordzeekrab
of
Tartaar van Rund met Kaviaar
–
Salade van Kreeft met Appel
–
Aardappel, Noorzeegarnaal, Belgische Osietra Kaviaar *
–
Sint-Jakobsvruchten met Ganzenlever en Witte Alba Truffel
–
Gegrilde Tarbot met Brussels Grondwitloof en Mosterdsaus
–
Ree met Poivradesaus en Knolselder
–
Dame Blanche
of
Citroendessert
Jubileummenu: €225 per persoon
Wijnarrangement: €115 per persoon
Prestige Wijnarrangement: €225 per persoon
Alcoholvrij drankenarrangement: €75 per persoon
*Supplement: € 35
Deze menu kan ’s middags besteld worden tot 13.30u
en ’s avonds tot 21.00u.
Menu per tafel te nemen.
Slagmolenmenu
Tartaar van Rund met Kaviaar
–
Salade van Kreeft met Appel
–
Koningskrab ‘Ravioli al Plin’
–
Gegrilde Tarbot met Oesterbéarnaise
–
Anjouduif met Ganzenlever en Périgord Truffel
–
Violet
–
Dame Blanche*
Slagmolenmenu: €235 per persoon
Wijnarrangement: €115 per persoon
Alcoholvrij drankenarrangement: €75 per persoon
*Kazen ipv dessert : suppl. € 15
*Kazen : suppl. € 25
Deze menu kan ’s middags besteld worden tot 13.30u
en ’s avonds tot 21.00u.
Menu per tafel te nemen.
‘becoming’ menu
Een nieuwe generatie schrijft verder aan een mooi verhaal.
Een samenspel van traditie en innovatie, de klassieke keuken
bekeken door een hedendaagse bril
Noordzeekrab met Riesling en Dashi
–
Aardappel – Garnaal – Belgische Osietra Kaviaar
–
St-Jakobsvrucht uit Dieppe, Schorseneer en Truffel
–
Zeetong op Slagmolenaars Wijze
–
Traaggegaarde Sukade van Rund “Bourguignon”
–
Dame Blanche of Millefeuille met Tahiti Vanille
Ons menu ‘Becoming’ bestaat uit 7 kleine gerechten en is samengesteld door de twee chefs en hun team naargelang hun inspiratie en het seizoen.
We werken met de mooiste ingrediënten die de natuur ons op dit moment biedt. Het is een spel van traditionele waarden met een vernieuwende toets waarbij steeds het product centraal staat.
Becoming menu: €225 per persoon
Wijnarrangement: €115 per persoon
Prestige Wijnarrangement: €225 per persoon
Alcoholvrij drankenarrangement: €75 per persoon
Deze menu kan ’s middags besteld worden tot 13.30u
en ’s avonds tot 21.00u.
Menu per tafel te nemen.
Degustatiemenu
Twee bereidingen van Sint-Jakobsvruchten
–
Zeeduivel licht gerookt met Bloedsinaasappel
–
Agnolotti’s met Mascarpone en Truffel
–
Kalfs met Rodewijnsaus
–
Prédessert
–
Chocoladelekkernij*
Prijs per persoon €150, wijnen niet inbegrepen.
Prijs per persoon €210, aangepaste wijnen inbegrepen.
*Kazen ipv dessert : suppl. € 15.
*Kazen : suppl. € 20.
Deze menu kan ’s middags besteld worden tot 13.30u
en ’s avonds tot 21.00u.
Menu per tafel te nemen.
à la carte
voorgerechten
Salade van Kreeft met Appel / €50
–
Gebakken Langoustines met Wortel en Sinaasappel / €60
–
Carpaccio van Sint-Jakobsvruchten met Aardappel en Kaviaar / €65
–
Duo van Koningskrab (Gegratineerd met Champagnesaus en Beurre Blanc) / €60
–
Zeeuwse Platte Oesters
Natuur / €35
Gegratineerd met Champagnesaus / €45
–
Tartaar van Rund met Kaviaar / €65
hoofdgerechten
Tarbot zoals U hem graag lust … / €75
–
Gegrilde Grietbot met Kreeftenbéarnaise / €60
–
Lijngevangen Zeebaars in Zoutkorst (2 pers) / €60
–
Bressekip “Mieral” met Truffel en Truffeljus (2 pers) / €75
–
Fazant “Fine Champagne” of “Brabançonne” / €70
–
Krokant gebakken Zwezerik met Dijonaisesaus / €65
–
Duif uit Anjou in Zoutdeeg / €70
–
Hazenrug “Harlekijn” / €75