Van 21 december t.e.m. 7 januari zal Restaurant Slagmolen gesloten zijn.
Tijdens deze periode zijn ook géén afhaalgerechten mogelijk.

Wegens covid-maatregelen zijn het restaurant en het gastenverblijf momenteel gesloten.

Van 21 december t.e.m. 7 januari zal Restaurant Slagmolen gesloten zijn. Tijdens deze periode zijn ook géén afhaalgerechten mogelijk.

Wegens covid-maatregelen zijn het restaurant en het gastenverblijf momenteel gesloten.

Lunch 

Elke maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag serveren wij een driegangen zakenlunch. 

Prijs per persoon €70, wijnen niet inbegrepen.
Prijs per persoon €105, aangepaste wijnen inbegrepen.
De lunch kan besteld worden tot 14.00u.
Uitgezonderd op feestdagen.

Slagmolenmenu

Tartaar van Rund met Kaviaar

Salade van Kreeft met Appel

Gegratineerde Koningskrab met Champagnesaus

Gegrilde Tarbot met Grondwitloof en Mosterdsaus 

Bressekip met Portsaus

Schuimpje van Yoghurt met Sorbet van Violetjes

Dame Blanche

Prijs per persoon €165, wijnen niet inbegrepen.
Prijs per persoon €230, aangepaste wijnen inbegrepen.
Deze menu kan ‘s middags besteld worden tot 13.30u 
en ‘s avonds tot 21.00u. 
Menu per tafel te nemen.

à la carte

voorgerechten

Salade van Kreeft met Appel / €50

Gebakken Langoustines met Wortel en Sinaasappel / €60

Carpaccio van Sint-Jakobsvruchten met Aardappel en Kaviaar / €65

Duo van Koningskrab (Gegratineerd met Champagnesaus en Beurre Blanc) / €60

Zeeuwse Platte Oesters
Natuur / €35
Gegratineerd met Champagnesaus / €45

Tartaar van Rund met Kaviaar / €65

hoofdgerechten

Tarbot zoals U hem graag lust … / €75

Gegrilde Grietbot met Kreeftenbéarnaise / €60

Lijngevangen Zeebaars in Zoutkorst (2 pers) / €60

Bressekip “Mieral” met Truffel en Truffeljus (2 pers) / €75

Fazant “Fine Champagne” of “Brabançonne” / €70

Krokant gebakken Zwezerik met Dijonaisesaus / €65

Duif uit Anjou in Zoutdeeg / €70

Hazenrug “Harlekijn” / €75

Prijzen per persoon, wijnen niet inbegrepen. Gerechten à la carte kunnen ‘s middags besteld worden tot 13.30u en ‘s avonds tot 21.00u.

Degustatiemenu

Carpaccio van Sint-Jakobsvruchten met Aardappel en Kaviaar

Wilde Paddenstoelen – Ibéricoham

Grietbot met Mosseltjes en Venkel

Hertenkalf met Kweeperen

Prédessert

Lekkernij van Limburgse Peren met Vanille-ijs

Prijs per persoon €145, wijnen niet inbegrepen.
Prijs per persoon €200, aangepaste wijnen inbegrepen.
*Kazen ipv dessert : suppl. € 15.
*Kazen : suppl. € 20.
Deze menu kan ‘s middags besteld worden tot 13.30u 
en ‘s avonds tot 21.00u.
Menu per tafel te nemen.