Lunch
Elke maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag serveren wij een drie- of viergangen zakenlunch.
Aperitiefhapjes
–
Voorgerecht
–
Tussengerecht*
–
**Signatuurgerecht Aardappel- Garnaal-Kaviaar
–
Hoofdgerecht
–
Dessert
Prijs voor het menu: €95
* Prijs voor het menu met tussengerecht: €125
**Signatuurgerecht €55
Slagmolenmenu
Tartaar van rund – Belgische Osietra kaviaar
—
Europese kreeft – appel
—
Gestoomde koningskrab – Ravioli al Plin – Hazelnoot
—
Tarbot – Brussels grondwitloof – Mosterd
—
Hertenkalf met poivradesaus
—
Yoghurt – Violet
—
Dame Blanche
Slagmolenmenu: €235 per persoon
Wijnarrangement: €115 per persoon
Prestige Wijnarrangement: €225 per persoon
Alcoholvrij drankenarrangement: €75 per persoon
*Kazen ipv dessert : suppl. € 15
*Kazen : suppl. € 25
Deze menu kan ’s middags besteld worden tot 13.30u
en ’s avonds tot 20.30u.
Menu per tafel te nemen.
Van bij ons
Frisse Noordzeekrab met kropsla
—
Gebakken Sint-Jakobsvrucht uit Dieppe, hazelnoot en witte truffel
—
Noordzeegarnaal en Belgische Osietra kaviaar
—
Ribstuk van zeebaars, pil pil en zuring
—
Polderhaas royale
—
Yoghurt – Violet
—
Citrus “Expo 58”
Menu van bij ons: €235 per persoon
Wijnarrangement: €115 per persoon
Prestige Wijnarrangement: €225 per persoon
Alcoholvrij drankenarrangement: €75 per persoon
*Supplement: € 35
Deze menu kan ’s middags besteld worden tot 13.30u
en ’s avonds tot 21.00u.
Menu per tafel te nemen.
à la carte
Aberdeen Angus Tartaar – Belgische Osietra Kaviaar
–
Noorse Koningskrab – Ravioli al Plin – Vin Jaune
–
Salade van Europese Kreeft -Appel
–
Drie Bereidingen van Langoustine
–
Aardappel – Noordzeegarnaal – Belgische Osietra Kaviaar
–
Zeeuwse Platte Oesters
Natuur
Gegratineerd met Champagne
–
Sint-Jakobsvruchten uit Dieppe
Gebakken – Notendressing – Gesmolten Ganzenlever
Gebakken – Schorseneer – Witte Alba Truffel
Carpaccio – Belgische Osietra Kaviaar
–
Bretoense Zeetong aan Tafel versneden (2 pers)
–
Wilde Tarbot zoals U hem graag lust…
–
Krokant gebakken Kalfszwezerik met Dijonaisesaus
–
Bressekip – zwarte Truffel – Truffeljus (2 pers)
–
Inlands Wild uit het Woud – Herfstgarnituur
Polderhaas – Harlekijn
Fazant – Fine Champagne
Fazant – Brabançonne
Hertenkalf – Poivrade
‘becoming’ menu
Een nieuwe generatie schrijft verder het verhaal van de Slagmolen.
“Becoming” is worden, ontwikkelen en groeien. De traditionele keuken, eigentijds gebracht.
Noordzeekrab met vlierbloesem
–
Belgische kaviaar is goed voor elk
–
Zeebarbeel – “Vièrge” saus
–
Europese kreeft – Béarnaise
–
Lam met rozemarijn
–
Dame Blanche of Soufflé van
Belgische aardbeien
Ons menu ‘Becoming’ bestaat uit 7 kleine gerechten en is samengesteld door de twee chefs en hun team naargelang hun inspiratie en het seizoen.
We werken met de mooiste ingrediënten die de natuur ons op dit moment biedt. Het is een spel van traditionele waarden met een vernieuwende toets waarbij steeds het product centraal staat.
Becoming menu: €235 per persoon
Wijnarrangement: €115 per persoon
Prestige Wijnarrangement: €225 per persoon
Alcoholvrij drankenarrangement: €75 per persoon
Deze menu kan ’s middags besteld worden tot 13.30u
en ’s avonds tot 20.30u.
Menu per tafel te nemen.
Degustatiemenu
Twee bereidingen van Sint-Jakobsvruchten
–
Zeeduivel licht gerookt met Bloedsinaasappel
–
Agnolotti’s met Mascarpone en Truffel
–
Kalfs met Rodewijnsaus
–
Prédessert
–
Chocoladelekkernij*
Prijs per persoon €150, wijnen niet inbegrepen.
Prijs per persoon €210, aangepaste wijnen inbegrepen.
*Kazen ipv dessert : suppl. € 15.
*Kazen : suppl. € 20.
Deze menu kan ’s middags besteld worden tot 13.30u
en ’s avonds tot 21.00u.
Menu per tafel te nemen.
à la carte
voorgerechten
Salade van Kreeft met Appel / €50
–
Gebakken Langoustines met Wortel en Sinaasappel / €60
–
Carpaccio van Sint-Jakobsvruchten met Aardappel en Kaviaar / €65
–
Duo van Koningskrab (Gegratineerd met Champagnesaus en Beurre Blanc) / €60
–
Zeeuwse Platte Oesters
Natuur / €35
Gegratineerd met Champagnesaus / €45
–
Tartaar van Rund met Kaviaar / €65
hoofdgerechten
Tarbot zoals U hem graag lust … / €75
–
Gegrilde Grietbot met Kreeftenbéarnaise / €60
–
Lijngevangen Zeebaars in Zoutkorst (2 pers) / €60
–
Bressekip “Mieral” met Truffel en Truffeljus (2 pers) / €75
–
Fazant “Fine Champagne” of “Brabançonne” / €70
–
Krokant gebakken Zwezerik met Dijonaisesaus / €65
–
Duif uit Anjou in Zoutdeeg / €70
–
Hazenrug “Harlekijn” / €75