Welkom in Restaurant Slagmolen:
We zijn verheugd u weer te mogen verwelkomen, alle bestaande reservaties na 10 juni blijven geldig.

Welkom in Restaurant Slagmolen:
We zijn verheugd u weer te mogen verwelkomen, alle bestaande reservaties na 10 juni blijven geldig.

Lunch 

Elke maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag serveren wij een drie- of viergangen zakenlunch. 

Aperitiefhapjes

Voorgerecht

Tussengerecht*

Hoofdgerecht

Dessert

3-gangen lunchmenu: €95 per persoon
4-gangen lunchmenu*: €125 per persoon
De lunch kan besteld worden tot 14.00u.
Uitgezonderd op feestdagen.

jubileummenu

Salade van Noordzeekrab
of
Tartaar van Rund met Kaviaar

Salade van Kreeft met Appel

Aardappel, Noorzeegarnaal, Belgische Osietra Kaviaar *  

Wilde Lijngevangen Zeebaars met Sauce Vièrge en Pil Pil

Gestoomde Tarbot met Beurre Blanc

Limousin Kalf met Kalfsjus

Dame Blanche **
of
Perzik met Sabayon van Champagne **

Jubileummenu: €225 per persoon
Wijnarrangement: €115 per persoon
Prestige Wijnarrangement: €225 per persoon
Alcoholvrij drankenarrangement: €75 per persoon
*Supplement: € 35
**Kazen ipv dessert : suppl. € 15
Kazen : suppl. € 20
Deze menu kan ‘s middags besteld worden tot 13.30u 
en ‘s avonds tot 21.00u. 
Menu per tafel te nemen.

Slagmolenmenu

Tartaar van Rund met Kaviaar

Salade van Kreeft met Appel

Koningskrab Ravioli al Plin en Sauce Vin Jaune  

Tarbot met Witte Asperges en Mousselinesaus

Bressekip met Portsaus

Schuimpje van Yoghurt met Sorbet van Violetjes

Dame Blanche*

Slagmolenmenu: €220 per persoon
Wijnarrangement: €105 per persoon
Alcoholvrij drankenarrangement: €75 per persoon
*Kazen ipv dessert : suppl. € 15
*Kazen : suppl. € 20
Deze menu kan ‘s middags besteld worden tot 13.30u 
en ‘s avonds tot 21.00u. 
Menu per tafel te nemen.

‘becoming’ menu

Ons menu ‘Becoming’ bestaat uit 7 kleine gerechten en is samengesteld door de twee chefs en hun team naargelang hun inspiratie en het seizoen.

We werken met de mooiste ingrediënten die de natuur ons op dit moment biedt. Het is een spel van traditionele waarden met een vernieuwende toets waarbij steeds het product centraal staat.

Becoming menu: €230 per persoon
Wijnarrangement: €120 per persoon
Alcoholvrij drankenarrangement: €75 per persoon
Deze menu kan ‘s middags besteld worden tot 13.30u 
en ‘s avonds tot 21.00u.
Menu per tafel te nemen.

Degustatiemenu

Twee bereidingen van Sint-Jakobsvruchten

Zeeduivel licht gerookt met Bloedsinaasappel

Agnolotti’s met Mascarpone en Truffel

Kalfs met Rodewijnsaus

Prédessert

Chocoladelekkernij*

Prijs per persoon €150, wijnen niet inbegrepen.
Prijs per persoon €210, aangepaste wijnen inbegrepen.
*Kazen ipv dessert : suppl. € 15.
*Kazen : suppl. € 20.
Deze menu kan ‘s middags besteld worden tot 13.30u 
en ‘s avonds tot 21.00u.
Menu per tafel te nemen.

à la carte

voorgerechten

Salade van Kreeft met Appel / €50

Gebakken Langoustines met Wortel en Sinaasappel / €60

Carpaccio van Sint-Jakobsvruchten met Aardappel en Kaviaar / €65

Duo van Koningskrab (Gegratineerd met Champagnesaus en Beurre Blanc) / €60

Zeeuwse Platte Oesters
Natuur / €35
Gegratineerd met Champagnesaus / €45

Tartaar van Rund met Kaviaar / €65

hoofdgerechten

Tarbot zoals U hem graag lust … / €75

Gegrilde Grietbot met Kreeftenbéarnaise / €60

Lijngevangen Zeebaars in Zoutkorst (2 pers) / €60

Bressekip “Mieral” met Truffel en Truffeljus (2 pers) / €75

Fazant “Fine Champagne” of “Brabançonne” / €70

Krokant gebakken Zwezerik met Dijonaisesaus / €65

Duif uit Anjou in Zoutdeeg / €70

Hazenrug “Harlekijn” / €75

Prijzen per persoon, wijnen niet inbegrepen. Gerechten à la carte kunnen ‘s middags besteld worden tot 13.30u en ‘s avonds tot 21.00u.