Welkom in Restaurant Slagmolen:
We zijn verheugd u weer te mogen verwelkomen, alle bestaande reservaties na 10 juni blijven geldig.

Welkom in Restaurant Slagmolen:
We zijn verheugd u weer te mogen verwelkomen, alle bestaande reservaties na 10 juni blijven geldig.

Slagmolen & Friends

Restaurant Slagmolen viert dit jaar met trots haar 30-jarig jubileum. Om deze bijzondere mijlpaal te markeren, organiseren wij een reeks exclusieve lunches en diners die worden geleid door enkele van de meest gerenommeerde chefs uit binnen- en buitenland. Tijdens deze feestelijke momenten kunnen gasten genieten van unieke culinaire creaties, waarbij de expertise en passie van deze topchefs samenkomen in een onvergetelijke gastronomische ervaring. Het jubileum van Restaurant Slagmolen belooft een hoogtepunt te worden voor fijnproevers en liefhebbers van de haute cuisine.

César Troisgros

César Troisgros is een getalenteerde Franse chef-kok en de vierde generatie van de legendarische 

Troisgros-dynastie, die wereldwijd bekend staat om hun baanbrekende bijdrage aan de moderne gastronomie. Opgegroeid in een culinaire omgeving, leerde César de fijne kneepjes van het vak van zijn vader, Michel Troisgros, en grootvader, Pierre Troisgros. Met zijn innovatieve aanpak en respect voor de Franse culinaire tradities heeft César zijn eigen stempel gedrukt op het familierestaurant in Ouches, dat al decennialang met drie Michelin-sterren bekroond is. Zijn creaties combineren verfijning en eenvoud, waarbij de nadruk ligt op seizoensgebonden ingrediënten en harmonieuze smaken. Giel werkte bijna 2 jaar in dit fantastische huis en we zijn dan ook zeer verheugd hem bij ons te verwelkomen. We serveren een menu van beide restaurants en de verschillende generaties.

Prijs menu (excl. drank): € 375 p.p. – Meer info en inschrijven via info@slagmolen.be

Roger Souvereyns

Roger Souvereyns is een iconische Limburgse chef-kok, bekend om zijn verfijnde en inventieve kookstijl. Gedurende zijn indrukwekkende carrière heeft hij talloze culinaire prijzen gewonnen en was hij jarenlang het gezicht van het gerenommeerde restaurant Scholteshof, dat onder zijn leiding met twee Michelin- sterren werd bekroond. Souvereyns staat bekend om zijn toewijding aan perfectie, zijn gebruik van seizoensgebonden ingrediënten en zijn innovatieve benadering van de klassieke keuken. Zijn invloed op de Belgische gastronomie is onmiskenbaar, en hij heeft vele jonge chefs geïnspireerd en opgeleid die nu zelf prominente figuren in de culinaire wereld zijn. Bert werkte hier 3 jaar en samen serveren zij een menu van toen en nu.

Prijs menu (excl. drank): € 325 p.p. – Meer info en inschrijven via info@slagmolen.be

Lionel & Loïc Rigolet

Lionel en Loïc Rigolet zijn een gerenommeerd vader-zoon duo in de Belgische culinaire wereld, verbonden aan het prestigieuze restaurant Comme Chez Soi in Brussel. Lionel Rigolet nam het roer over van zijn schoonvader Pierre Wynants. Zijn zoon Loïc treedt in zijn voetsporen en werkt nauw samen met hem, waarbij zij de rijke culinaire tradities van de familie voortzetten en tegelijkertijd frisse, moderne invloeden in de gerechten brengen. Net als bij Bert en Giel.

Pierre Résimont

Pierre Résimont is een vooraanstaande Belgische chef-kok, bekend om zijn culinaire meesterwerken bij het met twee Michelin-sterren bekroonde restaurant L’Eau Vive in Namen. Zijn gerechten zijn een perfecte balans tussen traditie en moderniteit, waarbij hij de nadruk legt op hoogwaardige, seizoensgebonden ingrediënten en subtiele smaakcombinaties. Giel deed hier zijn eerste stage en de families Rigolet, Résimont en Meewis raakten bevriend door de prestigieuze vereniging van “Les Grandes Tables du Monde”. 10 handen maken die avond voor u een topmenu met elk zijn signatuur.

Prijs menu (excl. drank): € 325 p.p. – Meer info en inschrijven via info@slagmolen.be

Once in a lifetime Krug dinner!

Maison Krug behoort tot de meest prestigieuze champagnehuizen ter wereld en staat aan de absolute top. Al zes generaties lang volgt Maison Krug onder leiding van Olivier Krug de filosofie van oprichter Joseph Krug. Dit doen ze door de individualiteit van elke wijngaard te respecteren, om zo elk jaar opnieuw de beste expressie van Champagne te bereiken. Restaurant Slagmolen, de langst bestaande Krug ambassadeur van de Benelux, is dan ook bijzonder trots om deze avond met Krug te organiseren.

Nog nooit eerder vond er in de Benelux een diner plaats waarbij u het volledige gamma van dit prestigieuze Champagnehuis kunt degusteren. Van de geweldige Grande Cuvée tot Clos de Mesnil en zelfs de extreem zeldzame en exclusieve Clos d’Ambonnay. Chef Bert en Giel presenteren samen met Krug een diner met zeven verschillende topchampagnes. Dit alles wordt begeleid door Maison Krug, dat ter plaatse aanwezig zal zijn. Het belooft een onvergetelijk diner te worden waar de rijkelijk geserveerde topchampagnes centraal staan.

Meer info en inschrijven via info@slagmolen.be

Geniet van heerlijk eten, overnacht in alle comfort.