Due to covid measures, the restaurant and guesthouse are currently closed.

Due to covid measures, the restaurant and guesthouse are currently closed.

Restaurant Slagmolen

In het hartje van Limburg vindt u, te midden van een groene oase, Restaurant Slagmolen.

Zoals de naam al doet vermoeden is het restaurant gevestigd in een authentieke watermolen gelegen aan de Bosbeekvallei te Oudsbergen (Opglabbeek).

Niet alleen het interieur vormt een uniek kader maar ook de prachtige tuin is de gedroomde plek om culinair te genieten van de kookkunsten van chefkoks Bert en Giel Meewis en de gastvrijheid van diens echtgenote Karlijn Libbrecht.

Sinds kort beschikken we ook over een sfeervolle zaal waarin we events tot 140 mensen kunnen hosten en beschikken we ook over 4 luxe kamers waar u in alle rust kan overnachten.

Geniet van heerlijk eten,
te midden van een groene oase.

Overnachten in de Slagmolen

Een gezellig avondje tafelen zonder je zorgen te maken over alcoholcontroles?

Wil je écht zorgeloos van je huwelijksfeest, zakelijke bijeenkomst of babyborrel genieten? Slagmolen biedt nu ook de mogelijkheid aan om te overnachten.

Feesten in de Slagmolen

Door zijn unieke architectuur en indeling is onze sfeervolle feestzaal geschikt voor elke gelegenheid.

Van droomhuwelijk tot verjaardagsfeest, deze schitterende locatie is van alle comfort voorzien om onvergetelijke herinneringen te creëren. De zaal biedt plaats aan 80 gasten aan tafel of 140 voor een walking dinner. De feestzaal is uitgerust met een state of the art multimediascherm van 3 x 1,5m.

MEDEWERKERS GEZOCHT

Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor het uitbreiden van ons team. Zowel voor de bediening als voor de keuken.