Due to covid measures, the restaurant and guesthouse are currently closed.

Due to covid measures, the restaurant and guesthouse are currently closed.

Lunch 

Elke maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag serveren wij een driegangen zakenlunch. 

Prijs per persoon €60, wijnen niet inbegrepen.
De lunch kan besteld worden tot 14.00u.
Uitgezonderd op feestdagen.

Slagmolenmenu

Tartaar van Rund met Belgische Kaviaar

Salade van Kreeft & Appel

Gegratineerde Koningskrab met Champagnesaus

Gegrilde Tarbot met Witloof & Mosterd 

Bressekip met Portsaus

Schuimpje van Yoghurt en Violetjes

Dame Blanche

Prijs per persoon €170, wijnen niet inbegrepen.
Prijs per persoon €250, aangepaste wijnen inbegrepen.
Deze menu kan ‘s middags besteld worden tot 13.30u 
en ‘s avonds tot 21.00u.

pere & fils menu

Tartaar van Rund met Belgische Kaviaar
Artisjok – Champignon – Kaviaar

Salade van Kreeft & Appel
Zeebarbeel – Citroen – Anjovis

Gegrilde Tarbot met Witloof & Mosterd
Ei – Truffel – Melk

Hertenkalf met Knolselder en Kweeperensaus
Duif – Ganzenlever

Schuimpje van Yoghurt en Violetjes

Dame Blanche

Prijs per persoon €205, wijnen niet inbegrepen.
Prijs per persoon €310, aangepaste wijnen inbegrepen.
Deze menu kan ‘s middags besteld worden tot 13.30u en ‘s avonds tot 21.00u.

TASTING menu

Carpaccio van Coquilles met Aardappel en Kaviaar

Langoustine – Wortel – Sinaasappel

Zeetong met Garnalen

Filet van Hertenkalf met Kweeperensaus

Assortiment Kazen *

Prédessert

Lekkernij van Appel met Geuze-ijs 

Prijs per persoon €125, wijnen niet inbegrepen.
Prijs per persoon €180, aangepaste wijnen inbegrepen.
*Kazen ipv dessert : suppl. € 15.
*Kazen : suppl. € 20.
Deze menu kan ‘s middags besteld worden tot 13.30u 
en ‘s avonds tot 21.00u.
Menu per tafel te nemen.

MEDEWERKERS GEZOCHT

Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor het uitbreiden van ons team. Zowel voor de bediening als voor de keuken.